Följ sidan "Nyheter från KuRK"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Nyheter från KuRK

(2018-06-18 22:19)
Till höstterminen 2018 är vi glada att välkomna vi Christoffer Myr som ridskolechef. Vi låter Christoffer berätta lite mer om sig själv:

(2018-06-14 17:16)
Kungsörs Ridklubb är i en spännande fas med stora visioner för framtiden. Vi ser fram emot en härlig höst som kommer med flera nyheter!

(2018-05-01 22:32)
Vill du vara med och utveckla en ridklubb med framåtanda, härliga elever och engagerade kollegor så har vi tjänsten för dig. Vi söker dig som är Svensk Ridlärare minst Level 2 och vill bli del av vårt team.

(2018-04-28 19:10)
Nu kan du sitta hemma i lugn och ro och titta på och beställa våra fina klubbkläder och annat spännande. Vi startar med ett bassortiment och lägger till nya produkter vartefter. Välkommen!

(2018-04-12 12:43)
Tycker du också det är dags för en ny modern anläggning vid Kungsörs Ridklubb? Skriv på så hjälper du oss att påverka våra politiker i kommunen – nu är bollen i rullning för att förverkliga drömmen!

Sejfo

E-post: kungsors.ridklubb@live.se