Egora

30 APR 2019 13:37
  • Skapad: 30 APR 2019 13:37

Egora har, som flera av er redan vet, inte fungerat helt hundra på lektionerna och vi har därför tagit beslutet att inte ha kvar henne i verksamheten och att istället sälja henne som privathäst. Vi tror att hon kommer att trivas mycket bättre när det inte blir så många olika ryttare som ska rida henne varje dag.

Vi kan med glädje meddela att Josefine Samuelsson kommer att bli Egoras nya ägare och att Egora fortfarande kommer att få bo kvar på klubben, men nu som privathäst. Egora kommer dock att fortsätta gå med i klubbens handikappverksamhet fram tills att vi hittat en lämplig ersättare för henne.

Vi är som sagt mycket glada för Jossans och Egoras skull och att vi kommer att få se de ihop även fortsättningsvis. ❤️

Skribent: Christoffer Myr

ombimed AB