Kungsörs Ridklubb söker ridlärare

2018-05-01 22:32
Vill du vara med och utveckla en ridklubb med framåtanda, härliga elever och engagerade kollegor så har vi tjänsten för dig. Vi söker dig som är Svensk Ridlärare minst Level 2 och vill bli del av vårt team.
  • Uppdaterad: 2018-05-03 21:42

Om Kungsörs Ridklubb

Kungsörs Ridklubb är i en spännande fas med stora visioner för framtiden och vi arbetar aktivt för en ny modern ridsportanläggning. Målbilden är en anläggning och samlingsplats som främjar alla – ett nav för friluftslivet i Kungsör. Vi har ett strategiskt bra läge och natursköna omgivningar som erbjuder fantastiska ridvägar och i närliggande friluftsområdet Lockmora finns flera aktiva föreningar. Anläggningen arrenderas av Kungsörs kommun och ligger ca 3 km från Kungsörs centrum.

Ridskolan har 14 hästar och cirka 135 uppsittningar i veckan. Vår verksamhet riktar sig till barn, ungdomar och vuxna på alla nivåer, från nybörjare till tävlings- och specialgrupper. Vi erbjuder även privatträningar på både egen och ridskolehäst, och vi har alltid roliga projekt på gång i form av aktiviteter och tävlingar.

Arbetsuppgifter

Som ridlärare hos oss kommer du att planera och leda ridlektioner för både barn, ungdomar och vuxna på olika nivåer. Du kommer att planera och hålla i aktiviteter, kurser och läger. Du kommer också att arbeta med häst- och stallskötsel och utbilda ridskolans hästar, anläggningsvård där det ingår att köra traktor, samt ha en del administrativa uppgifter.

Tjänsten passar dig som drivs och motiveras av att genom inspirerande undervisning få dina elever att ha roligt och nå sina mål utifrån sina förutsättningar och önskemål. Här får du möjligheten att vara initiativrik och tillsammans med övrig personal och styrelse arbeta med utveckling av både ridklubb, aktiviteter, elever och hästar.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är utbildad Svensk Ridlärare minst Level 2 och som innehar körkort. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och intresse.

Det är meriterande om du arbetat på ridskola, har erfarenhet från arbete med funktionsnedsatta inom LSS, liksom om du har datakunskaper och erfarenhet av idrott online.

Som person drivs du av att motivera och inspirera barn och ungdomar och vill ständigt arbeta för att förbättras. Du är positiv, idérik, självgående, engagerad och har lätt för att samarbeta. Du är flexibel, kan hålla uppsatta tidsramar och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.

Arbetstider och omfattning

Deltid 75% med möjlighet till heltid 100%, tillsvidare med provanställning 6 mån.

Tillträde 2018-08-01 eller enligt överenskommelse.

Lön enligt avtal, med individuell lönesättning.

Är du intresserad?

Varmt välkommen att skicka skriftlig ansökan senast den 31 maj till: This is a mailto link alternativt med post till: Kungsörs Ridklubb, Klämsbo, 736 91 Kungsör.

Vi kallar till intervjuer löpande, vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta ridskolechef Stina Holgersson, This is a mailto link, 0707384424 eller styrelsens kontaktperson Bo Samuelsson, This is a mailto link, 070-672 81 27, du kan också mejla This is a mailto link med frågor.

Sejfo