Hoppa till sidans innehåll

Välkommen till Kungsörs Ridklubb Christoffer Myr

2018-06-18 22:19
Till höstterminen 2018 är vi glada att välkomna vi Christoffer Myr som ridskolechef. Vi låter Christoffer berätta lite mer om sig själv:
  • Uppdaterad: 2018-06-18 22:19

Jag heter Christoffer Myr och är 33 år. Jag är utbildad Hippolog vid Flyinge och Strömsholm samt Svensk Ridlärare Level II (SRLII). Jag har tidigare arbetat på Vällingby Ridcenter i Stockholm under många år. Övriga utbildningar jag gjort är Hästskötarexamen, Ridledarexamen och Ungdomsledarkurs (VULK). Jag är även utbildad frisör och har gått ett år på sadelmakeriskolan i Tärnsjö. Jag älskar att arbeta med unghästar och har utbildat hästar inom dressyr, hoppning och fälttävlan. Mitt specialområde är dock dressyr, vilket ligger mig varmt om hjärtat. Jag är uppvuxen i västra Stockholm, men är nu bosatt i Strömsholm tillsammans med min sambo och våra två dvärgpinschrar Albin och Frank. Vi har också ett holländskt sto vid namn Vassandra och hennes dotter Aaliyah, som nu är ett år gammal.

Jag tycker det ska bli jättespännande att få bli en del av Kungsörs Ridklubb och ser verkligen fram emot att få träffa alla elever och medlemmar. 

Christoffer Myr

Epost: Adressen Gömd

  

Prova-på-ridning

Avboka lektion Igenridning

Följ oss på Facebook

Följ oss på Instagram

Ridklubbens webbshop

 

 

Varmt tack
till våra sponsorer:

 

HB_LARGE_RGB

 

Länsförsäkringar

 Hafab

dreifalds åkeri liten 

 

 

 

Caparol

 

 

 

Kungsörs Kommun

 

 SISU-logga

              

Vill du också synas här?

Postadress:
Kungsörs RK - Ridsport
Klämsbo
73691 Kungsör

Kontakt:
Tel: 076 - 555 92 72
E-post: This is a mailto link

Se all info