Privatryttare

Information till privathästägare

Som privathästägare har Du möjlighet att betala in en anläggningsavgift som ger Dig möjlighet att disponera ridhus och paddock under de tider ridskolan inte bedriver verksamhet.

Anläggningsavgiften betalas in i förskott gällande perioden

2017-01-01 till och med 2017-12-31 med 1400,-

2017-01-01 till och med 2017-06-30 med 900,-

2017-07-01 till och med 2017-12-31 med 900,-

Om du vill börja disponera anläggningen mitt i en betalningsperiod betalar du för det antal månader det gäller fram till den nya perioden startar. Avgiften är då 250,-/månad fram till ny betalaningsperiod.

Om du vill lösa anläggningsavgift för enstaka månad kostar det 250,-/månad (kalendermånad) + medlemsavgift.

Anläggningsavgiften gäller för 2 hästar/person.

För att ha möjlighet att disponera anläggningen med anläggningsavgift krävs att du är medlem i Kungsörs Ridklubb, medlemsavgiften är för 2016 för juniorer 200,- och för seniorer 300,-.

Externa tränare:
Alla träningar på Kungsörs ridklubbs anläggning arrangeras via klubben och all betalning går via klubben. Alla tränare som har träningar på anläggningen ska godkännas av ridskolechef och styrelse. Detta är för att säkerställa att alla som undervisar i vårt ridhus undervisar på ett sätt som följer vår röda tråd i häst och ryttarutbildning.

Det finns även möjlighet att hyra ridhus och paddock efter samråd med ridskolechef.

Som privathästägare är du självklart välkommen till olika aktiviteter som vi ordnar, det kan vara till exempel dressyrträning eller hoppträning, ta för vana att titta in på anslagstavlan i stallet eller ridhuset där olika aktiviteter anslås. Vi lägger även ut information på vår hemsida om olika aktiviteter.

Information om olika aktiviteter under hösten anslås i stallet, ridhuset, på hemsidan www.idrottonline.se/kungsor/kungsorsrk-ridsport och på facebook http://www.facebook.com/KungsorsRidklubb

HÅLL UTKIK

Ridhustider / När är ridhuset bokat?

Vi försöker meddela er privatryttare via er gästbok när ridhuset är bokat för aktiviteter. Vår målsättning är att göra detta på måndagar. För att se när ridhuset är bokat för vanliga lektioner, klicka på den röda texten. Ridhustider

Privatlektioner

Intresserad av att få en eller flera privatlektioner? Se: Privatlektioner

Tävlar du för Kungsörs Ridklubb

När du är ute och tävlar skulle vi uppskatta om du mailar This is a mailto link resultat och kanske ett foto från tävlingen så vi kan lägga ut det på vår FB sida och på hemsidan.

Uppdaterad: 23 FEB 2017 10:01
Skribent: Agnes Karlsson