Viktigt angående anläggningsavgiften!

Anläggningsavgift

Som privathästägare har du möjlighet att betala in en anläggningsavgift som ger Dig möjlighet att disponera ridhus och paddock de tider ridskolan inte bedriver verksamhet.
För att lösa anläggningsavgift ska du vara medlem i Kungsörs Ridklubb.

Anläggningsavgiften betalas in i förskott för gällande period till vårt bankgiro 228-2309

Alternativ 1:   Helår från och med 1 januari till och med 31 december är kostnaden 1400,-

Alternativ 2:   Halvår från och med 1 januari till och med 30 juni eller från och med 1 juli till och med 31 december är kostnaden 900,-/halvår.

Om du vill börja disponera anläggningen mitt i en betalningsperiod betalar du för det antal månader det gäller fram till den nya perioden startar. Avgiften är då 250,-/månad fram till ny betalningsperiod.

Om du vill lösa anläggningsavgift för enstaka månad kostar det 250,-/månad + medlemsavgift.

Anläggningsavgiften gäller för 2 hästar.

Vill du rida enstaka tillfällen kostar det 100 kr/ tillfälle

För att ha möjlighet att disponera anläggningen med anläggningsavgift krävs att du är medlem i Kungsörs Ridklubb, medlemsavgiften är för 2017 för juniorer 200,- och för seniorer 300,-.

Det finns även möjlighet att hyra ridhus och paddock efter samråd med ridskolechef. Som privathästägare är du självklart välkommen till olika aktiviteter som vi ordnar, det kan vara till exempel dressyrträning eller hoppträning, ta för vana att titta på anslagstavlan i ridskolestallet eller ridhuset där olika aktiviteter anslås. Vi lägger även ut information på vår hemsida om olika aktiviteter.

Uppdaterad: 24 JAN 2018 18:54
Skribent: Agnes Karlsson