Följ sidan "Ungdomsbloggen"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Ungdomsbloggen

Vi är glada att kunna presentera vår ungdomsblogg. Här hittar du massvis med fina historier om och av våra härliga ungdomar, vilka dom är och vad dom hittar på hos oss på ridskolan!

Meningen med skrivprojektet, förutom att sprida historier om våra härliga ungdomar i klubben och att ni alla ska få en inblick i vad som händer hos oss är att hylla det skrivna ordet och skrivglädjen. Vi hoppas kunna inspirera till någon form av fortsatt skrivande i framtiden och att på ett roligt sätt främja skrivkunnigheten hos ungdomar i Kungsör. Projektet ”ungdomsbloggen” är ett samarbete mellan Kungsörs Ridklubb och Kungsörs Gymnasium. Kungsörs Gymnasium har ”bloggkunskap” som en del i deras svenska undervisning och guidar vissa av våra bloggare under bloggandets gång.
God läsning😊

(2018-02-11 17:17)
Den 4 februari har jag varit med på hyra häst och de va sååååå roligt!

(2017-10-31 23:01)
Jag är 17 år gammal. Jag kommer från Afghanistan, jag har bott i Sverige ett år och 7 månader. Nu jag bor i Kungsör i ett HVB boende för ensamkommande ungdomar.

(2017-10-22 14:50)
Jag är 16 år gammal och mitt modersmål är Dari. Jag har bott i Sverige i två år och jag kan lite svenska jag går på gymnasiet. Jag bor i Kungsör på ett boende och där bor många ungdomar som jag.

(2017-10-05 23:01)
Hej, Linnea här. Min resa på Klämsbo ridklubb är inte jättelång men om man kollar på hela min resa blir det mycket längre.

(2017-09-06 17:47)
Emelie här igen men den här gången är jag inte hemma utan jag befinner mig nere i Göteborg där EM i ridsport går av stapeln där jag och många andra kommer att jobba som volontärer.

(2017-06-08 22:06)
Jag heter som sagt Olivia. Jag har hållit till på klubben så långt jag kan minnas, ända sen jag började i knattegruppen på lördagar, och hur gammal är man då? 5?

(2017-05-25 11:59)
Jag är 17 år men fyller 18 i år, och som ni förstår är jag precis som de flesta av er en riktigt hästgalen människa ;), till och med så galen att jag utbildar mig inom ridsporten på Realgymnasiet i Eskilstuna.

(2017-05-11 08:17)
Följ med stallvärdarna Elvira Löfdahl och Malin Lokrantz under en lördag på Klämsbo!

(2017-04-26 21:45)
Tjena! Det är jag som är Elvira :) Jag är född 03, och är en glad tjej som älskar hästar.

(2017-04-21 16:29)
Hej. Mitt namn är Emma och jag är 12 år gammal. Jag bor i en liten by som heter Stora Sundby. Där bor jag med min mamma, pappa, lillebror och våran hund Sniff.

(2017-04-12 22:39)
Hej, jag heter Michelle Myllyharju och är 15 år. Jag bor strax utanför Kungsör tillsammans med mina föräldrar och två av mina tre bröder. Vi har också två stora hundar och en katt. Just nu går jag sista året i grundskolan på Kung Karls skola.

(2017-04-05 22:39)
Det är alltså jag, Felicia Bolin, som fått privilegiet att inviga denna blogg. Så jag tycker vi rivstartar detta inlägg direkt med en presentation om mig själv.

Filtrera nyheter

År Månad