Ridavgifter 2018

Betalningsupplägg

Vi skickar ut fakturor via e-post inför varje termin. Du kommer ett få en faktura och har möjlighet att välja på 3 alternativ.

Alternativ 1:
• Du betalar fakturan på förfallodag.
Glöm inte att endast ange OCR-nr på betalningen och att betala till vårt BG-nr avsett för OCR: 5008-7410

Alternativ 2:
• Delbetalning på 3 gånger.
Du delar själv upp fakturan i tre delar och lägger till 50 kr vid varje delbetalning.
När du gör inbetalningen använder du samma OCR nummer varje gång.

Alternativ 3:
• Autogiro, där tillkommer en avgift om 30 kr/gång och dragningarna sker den första varje månad.
Kontakta din instruktör på klubben eller kassören på mail: This is a mailto link för att registrera dig och få mer info om hur medgivandet går till.

Vid behov av påminnelse debiteras 100 kronor.
Tack för att du hjälper oss med detta så slipper vi påminna dig om obetalda avgifter, trots att du har betalt.

Ridavgifter

Junior 160 kr / 50 min lektion
Senior 180 kr / 50 min lektion
Knatte 90 kr / 30 min lektion

Mängdrabatt: Mängdrabatten får du om du rider mer än en gång i veckan och gäller för lektion 2, 3 osv. och du får 30% i rabatt på dessa lektionstillfällen. Specialgrupper och enstaka lektionstillfällen är inte rabatterade.

Specialgrupp 6 personer:
Junior 200:-
Senior 220:-

Privatlektion:
30 minuter 300 kr
45 minuter 350 kr, vid fler personer 20 kr billigare/person max 3 personer
Hästhyra lektionshäst +70 kr

Säkerhetsväst

Möjlighet finns att hyra säkerhetsväst till en kostnad av 100 kr/termin. Hyran för säkerhetsvästen skickas med på fakturan till alla elever, om du har egen väst drar du bort den avgiften själv vid inbetalning.

Skåp

Det finns ett antal låsbara förvaringsskåp att hyra så du inte behöver bära dina saker till och från anläggningen varje gång. Hyran är 250 kr/termin.
Är du intresserad så prata med din instruktör om det finns något ledigt skåp.

Uppdaterad: 17 MAJ 2018 22:14