Följ sidan "Ridavgifter 2019"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Ridavgifter 2019

Ridpriser och abonnemangsformer VT -19

2019 erbjuder Kungsörs Ridklubb två olika abonnemangsformer med två olika priser, terminsabonnemang och månadsabonnemang.

Terminsabonnemang innebär att

• Samtliga ridlektioner under vår- eller höstterminen betalas in via faktura enligt sista betaldag. Glöm inte att endast ange OCR-nr på betalningen och att betala till vårt BG-nr avsett för OCR: 5008-7410

- Terminsavgiften går att dela upp med tre inbetalningar under terminen. Du delar själv upp fakturan i tre delar och lägger till 50 kr vid varje delbetalning.
När du gör inbetalningen använder du samma OCR nummer varje gång.

- Terminsavgiften kan också betalas via autogiro med månadsdragning. Vid autogiro tillkommer en avgift om 30 kr/dragning och dragningarna sker den första varje månad. Kontakta klubbens kassör via mejl: ekonomi.kungsorsridklubb@gmail.com för att registrera dig och få mer info om hur medgivandet går till.

• Eleven har möjlighet att rida igen en avbokad ridlektion någon gång under terminen i mån av plats och tillgång på hästar.

• Vid långvarig sjukdom har eleven möjlighet att rida igen nästkommande termin under förutsättning att läkarintyg uppvisas.

• Ingen återbetalning av terminsavgift sker om eleven väljer att sluta mitt under terminen.

• Uppsägning av plats i ridgrupp för terminsbetalande gäller uppsägning terminsvis.

• Det går ej att ändra från terminsabonnemang till månadsabonnemang mitt under terminen.

Månadsabonnemang innebär att

• Samtliga ridlektioner, även teoritillfällen, under månaden betalas månaden innan.

• Eleven har möjlighet att rida igen en avbokad ridlektion inom samma månad i mån av plats och tillgång på hästar.

• Vid långvarig sjukdom har eleven möjlighet att rida igen efter månadens slut under förutsättning att läkarintyg uppvisas.

• En kalendermånads uppsägningstid gäller för plats i ridgrupp för månadsabonnemang.

Allmänt om betalning:

• All ridning betalas med förskottsfaktura som skickas ut via mejl. Beroende på val av terminsabonnemang eller månadsabonnemang är priset per lektion olika. Utefter val av abonnemang skickas antingen hela terminsavgiften ut på en faktura innan terminsstart eller en ny faktura månadsvis för varje månad.

• Vid varje påminnelse, om utebliven betalning, tillkommer en avgift på 100 kr. Gäller även lovaktiviteter, extra träningar m.m.

• Inbetalas inte ridavgiften efter andra påminnelsen mister eleven sin ridplats och betalningsföreläggande skickas till Kronofogden på hela terminsavgiften eftersom hela terminen är bokad.

• Uppsägning ska ske skriftligt via mejl till info@kungsorsridklubb.se

Prislista VT -19

Medlemsavgift 2019 (betalas per kalenderår)

Junior 230 kr

Senior 330 kr

Terminsabonnemang:

Knattegrupp 93 kr/lektion 30 min                   Terminsavgift: 2139 kr

Junior 163 kr/lektion 50 min                             Terminsavgift: 3749 kr

Senior 183 kr/lektion 50 min                            Terminsavgift: 4209 kr

Specialgrupp 60 min (max 6 st/grupp)

Junior 203 kr/lektion                                           Terminsavgift: 4669 kr

Senior 223 kr/ lektion                                          Terminsavgift: 5129 kr

Vårterminen 2019 har 23 lektionstillfällen per grupp.

Månadsabonnemang:

Knattegrupp 112 kr/lektion 30 min

Junior 196 kr/lektion 50 min

Senior 220 kr/lektion 50 min

Specialgrupp 60 min (max 6 st/grupp)

Junior 244 kr/lektion

Senior 268 kr/ lektion

Mängdrabatt får du om du rider mer än en gång i veckan och gäller för lektion 2, 3 osv. och du får 30% i rabatt på dessa lektionstillfällen. Specialgrupper och enstaka lektionstillfällen är inte rabatterade.

Privatlektion:
30 minuter 300 kr
45 minuter 350 kr, vid två personer 250 kr/person
Hästhyra lektionshäst +70 kr

Säkerhetsväst

Möjlighet finns att hyra säkerhetsväst till en kostnad av 100 kr/termin. Hyran för säkerhetsvästen skickas med på fakturan till alla elever, om du har egen väst drar du bort den avgiften själv vid inbetalning.

Skåp

Det finns ett antal låsbara förvaringsskåp att hyra så du inte behöver bära dina saker till och från anläggningen varje gång. Hyran är 250 kr/termin.
Är du intresserad så prata med din instruktör om det finns något ledigt skåp.

Egen häst på lektion under vårterminen 2019

Det går givetvis bra att ha med egen häst på lektion. Du har under terminens gång möjlighet att låna ridskolehäst vid max tre tillfällen, förutsatt att ridskolan har hästar att tillgå. Vid långvarig sjukdom/skada kan lån av ridskolehäst vara möjlig under en längre tid förutsatt att ett veterinärintyg kan uppvisas och att ridskolan har hästar att tillgå. För att ridskolan ska kunna beräkna hästantal, foder, personal m.m. behöver du som vill ha med egen häst på lektionerna meddela detta skriftligen innan terminsstart.

Inga nyheter är skapade

E-post: kungsors.ridklubb@live.se