Terminsinfo Höstterminen 2018

HÖSTTERMINENs ridlektioner startar13/8 och slutar/12

Antal ridgånger under HT:
Måndagar 19 ggr,
Tisdagar 18 ggr hoppgrupper & 19 ggr knattegruppen
Onsdagar 19 ggr
Torsdagar 19 ggr
Lördagar 19 ggr

TEORI v.44 =Ej ordinarie ridning

Alla ridgrupper att har ett teoritillfälle per termin då det inte är ridning. Du kommer istället att kunna välja mellan olika clinics under veckan. Observera att det inte är säkert att den clinic du valt är på din ordinarie riddag,du får naturligtvis gå på alla om du vill!

Mer info om teoriveckan kommer-Håll utskik

När du rider hos ska du vara medlem i Kungsörs Ridklubb.

Medlemsavgiften betalas per helår, 1 januari – 31 december.
I medlemsavgiften ingår en olycksfallsförsäkring i Folksam och Svenska Ridsportförbundets medlemstidning Häst & Ryttare.

Medlemsavgiften för 2018 är:
300 kr för senior.
200 kr för barn och junior, 18 år och yngre.

Avboka lektion/Igenridning

För att rida igen avbokar du din lektion senast kl 12.00 samma dag.
Rider du lördagar är sista avbokningstid kl 08.00.

Förutsatt att du avbokat din ridning i tid sker igenridningen i likvärdig grupp och i mån av plats. Frånvaro på teoripass berättigar inte till igenridning.

Avbokning sker på telefon 076 - 555 92 72 eller på mail: This is a mailto link

Uppsägning

Uppsägningstiden av din ridplats ska göras 4 gånger innan terminen är slut. Din ridplats står kvar från termin till termin så du måste göra en uppsägning även inför en ny termin om du inte önskar rida kvar. Betalda terminsavgifter betalas inte tillbaka utan läkar/veterinärintyg.

Inte bara ridning

När du kommer till din ridlektion får du ibland möjlighet att göra i ordning din häst, borsta, sadla och tränsa. Även efter lektionen behövs tid för att sadla av, borsta och kanske mocka åt din häst. Varken du eller din häst mår bra av att stressa. Låt din och ditt barns tid i stallet och på ridlektionen bli en stund med lugn och ro och avkoppling. På lördagar finns en stallvärdinna tillhands för att hjälpa till. Vi ber dig även respektera de ordningsregler som finns anslagna i stallet.

Nya ridande

Rider du inte lektion hos oss just nu men känner att du vill göra det så har vi platser i grupper på olika nivåer och för alla åldrar. På lördagar har vi lektioner för barn från 4 år. På måndag till och med torsdag börjar vi kvällens lektioner för barn för att sedan avsluta lektionerna med ungdomar och vuxna.

Under terminen startar vi löpande upp nybörjargrupper för barn, ungdomar och vuxna, om intresse finns. Anmäl gärna ditt intresse till kontoret.

Läs mer under "Börja rida

Uppdaterad: 07 AUG 2018 09:47