Nyhetsbrev 15/6 2015

2015-12-30 14:20
Nyhetsbrev 15/6 2015
  • Uppdaterad: 2015-12-30 15:07

Då börjar terminen ta slut och sommarlovet har kommit.

Vi har hopp och dressyrdagar nästa vecka som det finns platser kvar på. Anmäl till ridklubben.
Igångsättningsdagar 3 augusti på våra hästar som ska mjukstarta inför höst terminen .

Har du fått tillbaka på skatten och vill boka in en termins ridning till dig eller ditt barn?
Prova rid 4 ridtillfällen för halva priset och boka resten av terminen. Gäller dig som är ny medlem. Ring eller maila ridklubben och boka plats.

Under sommaren kommer det att vara dressyr/ hoppträning för Anette Westerberg och Magnus Bladh. Hör av er om priser och tider.

Stort Tack alla som ställt upp på våra tävlingar under våren. Fantastiskt jobb ni lagt ner för att få dessa genomförda.

Vi instruktörer Tackar alla ridande och medlemmar som deltagit under vårens aktiviteter och lektioner.

Vår instruktör Anna Aneheim kommer att gå hem på mammaledighet till sommaren och vi önskar henne stort lycka till!

Hästar och personal önskar er en härlig sommar och vi ses till hösten igen.

Med vänlig hälsning Personal och hästarna.
P.s. hästarna hälsar att ni får gärna komma ut till Älghagen och apollohagen och hälsa på oss :)

Skribent: Bo Samuelsson

Sejfo