Nyhetsbrev 19/11 2015

30 DEC 2015 15:03
Nyhetsbrev 19/11 2015
  • Skapad: 30 DEC 2015 15:03

Hej alla härliga medlemmar!

Vi jobbar för fullt med terminsplaneringen inför våren 2016 och vill presentera några av nyheterna som kommer.

Vårt mål är att kunna erbjuda mer specialanpassad verksamhet med jämnare grupper som är indelade i olika kunskapsnivåer. Vi vill med detta höja kvaliteten på undervisningen och tydliggöra vad målet med varje grupp är.

Vi arbetar även med att förbättra vårt hästmaterial genom att dels vidareutbilda

de hästar vi har och att på sikt, efter hand, byta ut de som gått länge i verksamheten.

Just nu jobbar vi hårt med att hitta två nya lämpliga storhästar till verksamheten.

Vi passar på att välkomna Grey Sun, vår nya häst. Hon är ett halvblodssto, skimmel och gillar att hoppa!

Utrymme finns för att anordna nya aktiviteter eller starta nya grupper efter era önskemål, tex hopp- eller dressyrinriktade utan att vara en specialgrupp. Alla förslag är varmt välkomna. Vi planerar bla att starta en till fodervärdsgrupp och en vuxen nybörjargrupp till våren, anmäl intresse redan nu!

Vi har även utrymme att starta upp fler specialgrupper i både hoppning och dressyr. Dessa är mindre grupper för dig som rider minst två gånger i veckan. Specialgrupperna är till för dig som vill satsa extra mycket på din ridning och fördjupa dina kunskaper.

Ytterligare en nyhet är Projekt Tävlingsryttare som är till för dig som rider i specialgrupp och har önskemål om att få komma ut och tävla ridskolans hästar. Kravet för att delta i Projekt Tävlingsryttare är att du:

• rider två gånger i veckan
  • har/tar grönt kort
  • tar ridskolans eget tävlingskort

Aktiviteter för detta kommer att ordnas. Är du intresserad kan du redan nu informera din instruktör.

Vi är även i startgroparna för att kunna erbjuda autogiro som ett betalningsalternativ.

Mer info kommer!

Det finns platser kvar i flera av våra grupper.

Känner du någon som vill börja rida hos oss eller är du själv sugen på att rida mer? Här finns det lediga platser:

• Måndag 19,50 – dressyrgrupp för rutinerade elever
  • Tisdag 16,25 – knatte 30 minuter
  • Tisdag 19,25 – specialgrupp hoppning
  • Onsdag 16,30 – knatte 50 minuter
  • Onsdag 18,20 – blandad kunskapsnivå barn/vuxen
  • Onsdag 19,50 – blandad kunskapsnivå vuxen
  • Onsdag 20,45 – rutinerad ungdomsgrupp
  • Torsdag 17,25 – barngrupp
  • Torsdag 18,20 – barn/ungdom
  • Torsdag 20,45 – rutinerad dressyrgrupp
  • Lördag 09,00 – barngrupp

Vårens priser per lektion:

• Junior 160:- 50 minuter
  • Senior 180:- 50 minuter
  • Knatte 90:- 30 minuter
  • Mängdrabatt ges på lektion 2, 3 osv -30% men aldrig på specialgrupp.

Specialgrupp 6 personer lektionshäst:

• Junior 200:-
  • Senior 220:-

Specialgrupp 4 personer privathäst:

• Junior 200:-
  • Senior 220:-

Privat lektion:

• 45 minuter 350:-
  • 30 minuter 300:-
  • Hästhyra lektionshäst +70:-

Vill du rida enstaka gång och hoppa in i lektionsverksamheten vid ledig plats är det priserna ovan som gäller +30:-

Alla som rider på anläggningen ska betala medlemsavgift, även om det bara är en tillfällig lektion.

Kom ihåg att alltid hålla din mailadress uppdaterad!

OBS! Det går att ha fler mailadresser registrerade i familjen, kanske för olika ändamål?!

Hästiga hälsningar all personal både två- och fyrbenta!

Skribent: Bo Samuelsson