Nyhetsbrev 30/6 2015

Nyhetsbrev 30/6 2015
  • Uppdaterad: 2015-12-30 15:07

Hej

Nu är stallet tvättat och målat inför sommaren. Hästarna har fått sin sommarvila och går nu i apollohagen och älghagen.

Se efter i din mail om just du fått ändrad ridtid.
Frågor besvaras inom närmaste dagarna sedan har alla i personalen semester fram till 3 augusti.

Anette Westerberg har dressyträning på anläggningen på tisdagar i sommar. Vill du vara med kontakta henne och boka din tid.

From i höst
Startar ny Fodervärdsgrupp fredagar kl 18.15 för dig som vill rida just din favorit häst och lära dig hur det är att sköta den.

Vuxenkurs dagtid 5 ggr på fredagar kl 10.00. Vill du bara signa in dig för enstaka lektioner dagtid så är detta något för dig. Vanligt lektionspris.
Startar v 34.

Lördagar startar vi Ny knattegrupp 50 minuter  kl 9.00 . Anmäl till ridklubbens mail eller telefon.

Lördagar Ny miniknatte 30 minuter kl 11.25. start v 35. Anmäl till ridklubbens mail eller telefon.

Vill du rida en dag till i veckan så har vi Klämsbospecial för dig. Man betalar andra ridtillfället endast halva terminspriset. Fler timmar i sadeln

Tisdagar kommer vi att ha kurser med att ta bla funktionärskort, tävlingskort och fodervärdskort. Mer info kommer i höst.
Igångsättning 3-6 augusti för våra ridskolehästar. Anmäl på mail eller sms till ridklubben.
Ha koll på hemsida och Facebook för nyheter och kommande aktiviteter i höst.
Trevlig sommar!

Med vänlig hälsning Helene, Camilla och Anna