Nyhetsbrev 7/7 2016 - Kungsörs RK - Ridsport - IdrottOnline Klubb

2016-09-11 18:09
  • Uppdaterad: 2016-09-11 18:12

Hej alla!
Nu är vårterminen slut och en riktigt skön och varm sommar har börjat! Hästarna är nu på betet, ni ridande och medlemmar har förhoppningsvis en skön efterlängtad semester och sommmarlov!
Vi avslutade terminen med ridläger samt avslutning på det integrationsprojekt som pågått ihop med Kungsörs kommun och Sisu, riktigt kul!
Lite information inför nästa termin!
Vi hälsar vår nya ridlärare välkommen, Erika Söderlund heter hon, känd för många med barndomsnamnet Bogård!
Presentation av Erika:

"Är gift, har 2 busiga söner som heter Loke och Lucius. Vi bor i hus på landet, strax utanför Valskog samhälle. Till familjen tillhör även 1 hund, 2 katter och hästen Chaplin (f.98 e. Lucky Light) Som är med på bilderna.
Jag började min ridkarriär på Kungsörs ridskola år 1985 på knatte lektionerna på lördagarna. Favorit hästen var då Petronella.
Året efter köptes min första ponny, Gotlands russet Samantha. Jag tror jag ramlade av mina 100 gånger första året som ponny ägare.
Så en av mina egenskaper är att jag är väldigt envis.
Har tävlat/tränat en del både hoppning och dressyr. Även gjort några starter ponny trav. Har placeringar upp till LA4 dressyr och 110 cm hoppning.
Min utbildning är diplomerad hästskötare och Svensk ridlärare Level 1 och satsar på att i framtiden bli godkänd ridlärare level 2.
Har tidigare jobbat som ridlärare här (har bla varit vikarie här under våren 2016) och i Arboga. Samt en sommar som ridlärare/ridlägerledare i Estland.
 Ser nu fram mot att möta nya och gamla elever och att vi får en roliga och lärorika terminer tillsammans!
Kram Erika "
Erika kommer att ha lektioner på måndagar och onsdagar, Stina fortsätter med hopplektioner på tisdagar och lördagseleverna. Anette Westerberg fortsätter med torsdagarna fram tills oktober när Anna Aneheim välkomnas åter från sin föräldraledighet!
Under höstterminen kommer vi börja första veckan med att lära känna varann och särskilt för er som får en ny instruktör, ni kommer att få berätta om er och vad ni har för förväntan på terminen så ni som elever och instruktör kan sätta rätt nivå för terminens planering.
Tillsammans med Sisu fortsätter vi med den plan som vi påbörjade förra hösten, vår strategi 1-5 år fram för att vara en livskraftig och attraktiv ridklubb nu och framöver. Som ridklubb ansluten till svenska ridsportförbundet är säkerhet och lärande högt värderat och vi vill vara en ridklubb där både nybörjare och erfarna känner sig trygga och välkomna!
Mer information om höstterminens aktiviteter kommer i nästa nyhetsbrev, bland annat blir de Klubbmästerskapet, seriehoppning och seriedressyr och för de minsta blir det blåbärhoppning och blåbärsdressyr!
Stort tack för denna termin, Stort tack till våra fantastiska stallvärdinnor och vår duktiga ungdomssektion. Tack anställda, medlemmar och ideela krafter för den här terminen, vi ses åter i augusti.
Glad sommar!
önskar
Ridskolechef Stina Holgersson och Styrelsen på Kungsörs ridklubb
Kungsörs Ridklubb