Funktionärsresa - SIHS 2019

Den 30 november åker vi till Friends Arena och Sweden International Horse Show!

Resan riktar sig i första hand till dig som är funktionär på våra tävlingar.
Som en belöning från Tävlingssektionen till alla som hjälper till på våra tävlingar, kommer det att gå en gratis buss till och från Friends Arena. Tävlingssektionen kommer även att ombesörja att biljetter finnes att köpa till självkostnadspris åt alla som åker med bussen.

Det finns dock några enkla villkor för att få ta del av denna gratis bussresa;

1. Man måste hjälpa till vid fyra halvdagar, alternativt två heldagar, som funktionär vid våra tävlingar.
2. Är du under 13 år, måste även någon vuxen (18+) finnas med och hjälpa till som funktionär. Denna vuxen får såklart ta del av samma förmåner som alla andra funktionärer.

Som funktionär på någon av Kungsörs Ridklubbs tävlingar får du mat och fika gratis under dagen. Utöver det ätbara, även en god inblick i hur det fungerar att arrangera en tävling samt umgås med härliga klubbkamrater.

I år så startar vi med dressyr den 12 maj följt av Allsvenskan div III för ponny den 19 maj. Sedan kommer Junihoppet den 16 juni, Ponnymeet 17–18 augusti och dressyr igen den 15 september.
Vill du vara funktionär, anmäl dig på listor som sätts upp i stallet eller online här.

Våriga hälsningar
Tävlingssektionen