Till alla medlemmar och besökare vid Kungsörs Ridklubb.

Med anledning av coronavirus, covid-19, vill vi informera: Ridskolan kommer inte att stängas och vår verksamhet kommer att pågå som vanligt. Vi uppmanar dock alla att ta personligt ansvar och stanna hemma om man känner sig sjuk på något sätt, även vid lindriga symptom på luftvägsinfektion. Det är viktigt att inte utsätta andra för smitta i onödan.

Kungsörs Ridklubb följer utveckling och information från myndigheter och Svenska Ridsportförbundet och vi återkommer med mer information om läget förändras. På Folkhälsomyndighetens webb finns mer information om coronaviruset: www.folkhalsomyndigheten.se/

Generella tips för att undvika att smittor sprids:
• Undvik att röra vid ansiktet eller ögonen.
• Undvik nära kontakt med sjuka människor.
• Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten, före måltid, mathantering och efter ett toalettbesök. Handsprit kan vara ett alternativ när möjlighet till handtvätt inte finns.
• Hosta och nys i armvecket eller i en pappersnäsduk. Då hindras smitta från att spridas och från att förorena händer.

Uppdaterad: 06 AUG 2020 11:12 Skribent: Andreas Olsson