Välkommen till Kungsörs Ridklubb Christoffer Myr

18 JUN 2018 22:19
Till höstterminen 2018 är vi glada att välkomna vi Christoffer Myr som ridskolechef. Vi låter Christoffer berätta lite mer om sig själv:
  • Skapad: 18 JUN 2018 22:19

Jag heter Christoffer Myr och är 33 år. Jag är utbildad Hippolog vid Flyinge och Strömsholm samt Svensk Ridlärare Level II (SRLII). Jag har tidigare arbetat på Vällingby Ridcenter i Stockholm under många år. Övriga utbildningar jag gjort är Hästskötarexamen, Ridledarexamen och Ungdomsledarkurs (VULK). Jag är även utbildad frisör och har gått ett år på sadelmakeriskolan i Tärnsjö. Jag älskar att arbeta med unghästar och har utbildat hästar inom dressyr, hoppning och fälttävlan. Mitt specialområde är dock dressyr, vilket ligger mig varmt om hjärtat. Jag är uppvuxen i västra Stockholm, men är nu bosatt i Strömsholm tillsammans med min sambo och våra två dvärgpinschrar Albin och Frank. Vi har också ett holländskt sto vid namn Vassandra och hennes dotter Aaliyah, som nu är ett år gammal.

Jag tycker det ska bli jättespännande att få bli en del av Kungsörs Ridklubb och ser verkligen fram emot att få träffa alla elever och medlemmar.

Christoffer Myr

ombimed AB