Hoppa till sidans innehåll

Välkommen till Kungsörs Ridklubb Christoffer Myr

18 JUN 2018 22:19
Till höstterminen 2018 är vi glada att välkomna vi Christoffer Myr som ridskolechef. Vi låter Christoffer berätta lite mer om sig själv:
  • Skapad: 18 JUN 2018 22:19

Jag heter Christoffer Myr och är 33 år. Jag är utbildad Hippolog vid Flyinge och Strömsholm samt Svensk Ridlärare Level II (SRLII). Jag har tidigare arbetat på Vällingby Ridcenter i Stockholm under många år. Övriga utbildningar jag gjort är Hästskötarexamen, Ridledarexamen och Ungdomsledarkurs (VULK). Jag är även utbildad frisör och har gått ett år på sadelmakeriskolan i Tärnsjö. Jag älskar att arbeta med unghästar och har utbildat hästar inom dressyr, hoppning och fälttävlan. Mitt specialområde är dock dressyr, vilket ligger mig varmt om hjärtat. Jag är uppvuxen i västra Stockholm, men är nu bosatt i Strömsholm tillsammans med min sambo och våra två dvärgpinschrar Albin och Frank. Vi har också ett holländskt sto vid namn Vassandra och hennes dotter Aaliyah, som nu är ett år gammal.

Jag tycker det ska bli jättespännande att få bli en del av Kungsörs Ridklubb och ser verkligen fram emot att få träffa alla elever och medlemmar. 

Christoffer Myr


Epost: Adressen Gömd

  

Prova-på-ridning

Avboka lektion Igenridning

Följ oss på Facebook

Följ oss på Instagram

Ridklubbens webbshop

Projekt Good Enough

Vi tar emot minfriskvård 

 

Varmt tack
till våra sponsorer:

 

Gnutti logo 

 

 

HB_LARGE_RGB

 

 

LänsförsäkringarC
ombimed AB

 Hafab

 

 dreifalds åkeri liten 

 

 

 

Caparol

 

 

 

Kungsörs Kommun

 

 RF SISU-logga

              

Vill du också synas här?

Postadress:
Kungsörs RK - Ridsport
Klämsbo
73691 Kungsör

Kontakt:
Tel: 0765559272
E-post: This is a mailto link

Se all info