Anläggningskort

Anläggningsavgift

Som privathästägare har du möjlighet att betala in en anläggningsavgift som ger Dig möjlighet att disponera ridhus och paddock de tider ridskolan inte bedriver verksamhet.

För att lösa anläggningsavgift ska du vara medlem i Kungsörs Ridklubb. Läs mer om medlemavgiften här.

Anläggningsavgiften betalas in i förskott för gällande period till vårt bankgiro 228-2309 eller swish 1234 64 16 19.

En anläggningsavgift gäller för 1-2 hästar (gäller ej om du löser anläggningsavgift per gång).

Om du vill börja disponera anläggningen mitt i en betalningsperiod betalar du för det antal månader det gäller fram till den nya perioden startar. Avgiften är då 250,-/månad fram till ny betalningsperiod.

Det finns även möjlighet att hyra ridhus och paddock efter samråd med ridskolechef. Som privathästägare är du självklart välkommen till olika aktiviteter som vi ordnar, det kan vara till exempel dressyrträning eller hoppträning, ta för vana att titta på anslagstavlan i ridskolestallet eller ridhuset där olika aktiviteter anslås. Vi lägger även ut information på vår hemsida om olika aktiviteter.

Vid vistelse på anläggningen skall framtagna regler och föreskrifter följas. Gällande policyer och regler för Kungsörs Ridklubb hittar ni här .

Fler regler som kan vara bra att tänka på:

• Parkering sker på parkeringen.
  • Håll rent efter dig.
  •  Knacka och invänta svar innan ni öppnar porten.
  • Tänk på att visa och ta hänsyn till befintliga ekipage.
  • Godkänd hjälm med knäppt hakband skall bäras vid all ridning, longering och tömkörning. Gäller hela anläggningen/området.
  • Longering och löshoppning endast i samförstånd med övriga ryttare.
  • Hoppning får göras i samförstånd med övriga ryttare. Hindermaterial ställs tillbaka på sin plats.
  • Endast av klubben godkända och utsedda lärare får undervisa på anläggningen.
  • Tänk på att detta är en ridskola med många yngre elever som tar intryck av vad de ser. Så uppför dig korrekt mot din häst och visa hänsyn till varandra och lektionsverksamheten.
  • Släck efter dig på utebanan.
  • Mocka efter dig.
  • Om din häst är en fara för andra som rider skall du utgå omedelbart.
  • Anläggningsavgiften ska vara betald innan ni använder anläggningen. Om så inte skett påföres en avgift på 100 kr. Avgiften räknas från det datum som man ridit första gången.

Välkomna!

Uppdaterad: 24 JAN 2018 18:54 Skribent: Agnes Karlsson