Följ sidan "Blogg - Sofias ryttarsatsning"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Blogg - Sofias ryttarsatsning

Sofia Lövstedt är sedan många år aktiv medlem i Kungsörs Ridklubb. Nu är hon antagen till en ryttarsatsning på Strömsholm, Ryttarutveckling Nivå 2. Följ med på hennes resa!

(2017-04-20 21:21)
Äntligen var det dags för den efterlängtade träningshelgen på Skästa gård. Som jag har längtat! Under två dagar åkte jag och Hero på träning för Eva-Karin Oscarsson.

(2017-04-13 14:45)
Då har vi haft vår tredje träff. Den här gången fokuserade vi helt och hållet på träningsfysiologi och hållbarhet för oss som ryttare och hästen.

(2017-03-14 21:23)
Då har det blivit dags för träff nr 2 och hemläxan är gjord. Jag tänkte börja med att presentera min hemläxa, jag tyckte det var en väldigt bra övning.

(2017-03-14 21:03)
Jag heter Sofia Lövstedt och är sedan många år aktiv medlem i Kungsörs ridklubb. De flesta av er känner nog igen mig genom mitt engagemang i klubbens tävlingar.

Filtrera nyheter

År Månad