Ridavgifter Hösten 2020

Ridpriser och abonnemangsformer VT -20

Kungsörs Ridklubb erbjuder två olika abonnemangsformer med två olika priser, terminsabonnemang och månadsabonnemang.

Terminsabonnemang innebär att:

• Samtliga ridlektioner under vår- eller höstterminen betalas in via faktura enligt sista betaldag. Glöm inte att endast ange OCR-nummer på betalningen och att betala till vårt BG-nummer avsett för OCR: 5008-7410

- Terminsavgiften går att dela upp med tre inbetalningar under terminens tre första månader. Du delar själv upp fakturan i tre delar och lägger till 50 kr vid varje delbetalning som ska vara oss till handa 31/7, 31/8 och 30/9.
När du gör inbetalningen använder du samma OCR-nummer varje gång.

- Terminsavgiften kan också betalas via autogiro med månadsdragning. Vid autogiro tillkommer en avgift om 30 kr/dragning och dragningarna sker den första varje månad. Kontakta klubbens kassör via mejl: This is a mailto link för att registrera dig och få mer info om hur medgivandet går till.

• Eleven har möjlighet att rida igen en avbokad ridlektion någon gång under terminen i mån av plats och tillgång på hästar.

• Vid långvarig sjukdom har eleven möjlighet att rida igen nästkommande termin under förutsättning att läkarintyg uppvisas.

• Ingen återbetalning av terminsavgift sker om eleven väljer att sluta mitt under terminen.

• Uppsägning av plats i ridgrupp för terminsbetalande gäller uppsägning terminsvis.

• Det går ej att ändra från terminsabonnemang till månadsabonnemang mitt under terminen.

Månadsabonnemang innebär att:

• Samtliga ridlektioner, även teoritillfällen, under månaden betalas månaden innan.

• Eleven har möjlighet att rida igen en avbokad ridlektion inom samma månad i mån av plats och tillgång på hästar.

• Vid långvarig sjukdom har eleven möjlighet att rida igen efter månadens slut under förutsättning att läkarintyg uppvisas.

• En kalendermånads uppsägningstid gäller för plats i ridgrupp för månadsabonnemang.

Allmänt om betalning:

• All ridning betalas med förskottsfaktura som skickas ut via mejl. Beroende på val av terminsabonnemang eller månadsabonnemang är priset per lektion olika. Utefter val av abonnemang skickas antingen hela terminsavgiften ut på en faktura innan terminsstart eller en ny faktura månadsvis för varje månad.

• Vid varje påminnelse, om utebliven betalning, tillkommer en avgift på 100 kr. Gäller även lovaktiviteter, extra träningar m.m.

• Inbetalas inte ridavgiften efter andra påminnelsen mister eleven sin ridplats och betalningsföreläggande skickas till Kronofogden på hela terminsavgiften eftersom hela terminen är bokad.

• Uppsägning ska ske skriftligt via mejl till This is a mailto link

Prislista HT -20

Medlemsavgift 2020 (betalas per kalenderår)

Junior 300 kr

Senior 350 kr

Terminsavgiften baseras på antalet lektionstillfällen under terminen. Höstterminen 2020 har 20 lektionstillfällen per grupp på måndagar, tisdagar (knattegruppen) och onsdagar. På torsdagar och lördagar samt hoppspecialgrupperna tisdagar är det 19 lektionstillfällen per grupp.

Terminsabonnemang:

Knattegrupp 105 kr/lektion 30 min                  Terminsavgift 20ggr: 2100 kr
                                                                          Terminsavgift 19ggr: 1995 kr

Junior 175 kr/lektion 50 min                            Terminsavgift 20ggr: 3500 kr
                                                                          Terminsavgift 19ggr: 3325 kr

Senior 195 kr/lektion 50 min                           Terminsavgift 20ggr: 3900 kr
                                                                         Terminsavgift 19ggr: 3705 kr

Terminsabonnemang Specialgrupp 60 min (max 6 st/grupp)

Junior 215 kr/lektion 60 min                            Terminsavgift 19ggr: 4085 kr

Senior 235 kr/lektion 60 min                           Terminsavgift 19ggr: 4465 kr

Månadsabonnemang:

Knattegrupp 126 kr/lektion 30 min

Junior 210 kr/lektion 50 min

Senior 234 kr/lektion 50 min

Månadsabonnemang Specialgrupp 60 min (max 6 st/grupp)

Junior 258 kr/lektion

Senior 282 kr/ lektion

Mängdrabatt får du om du rider mer än en gång i veckan och gäller för lektion 2, 3 osv. och du får 30% i rabatt på dessa lektionstillfällen. Specialgrupper och enstaka lektionstillfällen är inte rabatterade.

Privatlektion:
30 minuter 350 kr
45 minuter 400 kr, vid två personer 300 kr/person
Hästhyra lektionshäst +80 kr

Säkerhetsväst:

Möjlighet finns att hyra säkerhetsväst till en kostnad av 100 kr/termin. Hyran för säkerhetsvästen skickas med på fakturan till alla elever, om du har egen väst drar du bort den avgiften själv vid inbetalning.

Skåp:

Det finns ett antal låsbara förvaringsskåp att hyra så du inte behöver bära dina saker till och från anläggningen varje gång. Hyran är 250 kr/termin.
Är du intresserad så prata med din instruktör om det finns något ledigt skåp.

Egen häst på lektion under höstterminen 2020:

Det går givetvis bra att ha med egen häst på lektion. Du har då under terminens gång möjlighet att låna ridskolehäst vid max tre tillfällen, förutsatt att ridskolan har hästar att tillgå. Vid långvarig sjukdom/skada kan lån av ridskolehäst vara möjlig under en längre tid förutsatt att ett veterinärintyg kan uppvisas och att ridskolan har hästar att tillgå. För att ridskolan ska kunna beräkna hästantal, foder, personal m.m. behöver du som vill ha med egen häst på lektionerna meddela detta skriftligen innan terminsstart.

Uppdaterad: 15 MAJ 2020 22:27 Skribent: Christoffer Myr

AJV