Ridavgifter Våren 2021

Ridpriser och abonnemangsformer VT -21

Kungsörs Ridklubb erbjuder två olika abonnemangsformer med två olika priser, terminsabonnemang och månadsabonnemang.

Terminsabonnemang innebär att:

• Samtliga ridlektioner under vår- eller höstterminen betalas in via faktura enligt sista betaldag. Glöm inte att endast ange OCR-nummer på betalningen och att betala till vårt BG-nummer avsett för OCR: 5008-7410

- Terminsavgiften går att dela upp med tre inbetalningar under terminens tre första månader eller fem inbetalningar under terminens gång. Du får då en faktura med med tre eller fem delbelopp som har olika förfallodatum. En administrationsavgift på 30 kr/delbetalning ligger redan pålagd på din faktura.

• Eleven har möjlighet att rida igen en avbokad ridlektion någon gång under terminen i mån av plats och tillgång på hästar.

• Vid långvarig sjukdom har eleven möjlighet att rida igen nästkommande termin under förutsättning att läkarintyg uppvisas.

• Ingen återbetalning av terminsavgift sker om eleven väljer att sluta mitt under terminen.

• Uppsägning av plats i ridgrupp för terminsbetalande gäller uppsägning terminsvis.

• Det går ej att ändra från terminsabonnemang till månadsabonnemang under terminens gång.

Månadsabonnemang innebär att:

• Samtliga ridlektioner, även teoritillfällen, under månaden betalas månaden innan.

• Eleven har möjlighet att rida igen en avbokad ridlektion inom samma månad i mån av plats och tillgång på hästar.

• Vid långvarig sjukdom har eleven möjlighet att rida igen efter månadens slut under förutsättning att läkarintyg uppvisas.

• En kalendermånads uppsägningstid gäller för plats i ridgrupp för månadsabonnemang.

• En faktura med 5 delbetalningar skickas ut inför kommande termin. Ingen administrativ avgift tillkommer då den redan är inräknad i ridpriset. Avslutas ridplatsen innan terminens slut, krediteras fakturans kvarstående belopp utefter gällande villkor för månadsabonnemang.

Allmänt om betalning:

• All ridning betalas med förskottsfaktura som skickas ut via mejl. Beroende på val av terminsabonnemang eller månadsabonnemang är priset per lektion olika. Hela terminsavgiften skickas ut på en faktura. Om du valt att detlbetala terminsavgiften eller valt månadsabonnemang innehåller din faktura flera delbelopp med olika förfallodatum.

• Vid varje påminnelse, om utebliven betalning, tillkommer en avgift på 100 kr. Gäller även lovaktiviteter, extra träningar m.m.

• Inbetalas inte ridavgiften efter andra påminnelsen mister eleven sin ridplats och betalningsföreläggande skickas till Kronofogden på hela terminsavgiften eftersom hela terminen är bokad.

• Uppsägning ska ske skriftligt via mejl till This is a mailto link

Prislista VT -21

Medlemsavgift 2021 (betalas per kalenderår)

Junior 320 kr

Senior 370 kr

Terminsavgiften baseras på antalet lektionstillfällen under terminen. Vårterminen 2021 har 25 lektionstillfällen per grupp.

Terminsabonnemang:

Knattegrupp 105 kr/lektion 30 min                  Terminsavgift 25ggr: 2625 kr

Junior 175 kr/lektion 50 min                            Terminsavgift 25ggr: 4375 kr

Senior 195 kr/lektion 50 min                           Terminsavgift 25ggr: 4875 kr

Terminsabonnemang Specialgrupp 60 min (max 6 st/grupp)

Junior 215 kr/lektion 60 min                            Terminsavgift 25ggr: 5375 kr

Senior 235 kr/lektion 60 min                           Terminsavgift 25ggr: 5875 kr

Månadsabonnemang:

Knattegrupp 126 kr/lektion 30 min

Junior 210 kr/lektion 50 min

Senior 234 kr/lektion 50 min

Månadsabonnemang Specialgrupp 60 min (max 6 st/grupp)

Junior 258 kr/lektion

Senior 282 kr/ lektion

Mängdrabatt får du om du rider mer än en gång i veckan och gäller för lektion 2, 3 osv. och du får 30% i rabatt på dessa lektionstillfällen. Specialgrupper och enstaka lektionstillfällen är inte rabatterade.

Privatlektion:
30 minuter 350 kr
45 minuter 400 kr, vid två personer 300 kr/person
Hästhyra lektionshäst +80 kr

Säkerhetsväst:

Möjlighet finns att hyra säkerhetsväst till en kostnad av 100 kr/termin. Hyran för säkerhetsvästen skickas med på fakturan till alla elever, om du har egen väst drar du bort den avgiften själv vid inbetalning.

Skåp:

Det finns ett antal låsbara förvaringsskåp att hyra så du inte behöver bära dina saker till och från anläggningen varje gång. Hyran är 250 kr/termin.
Är du intresserad så prata med din instruktör om det finns något ledigt skåp.

Egen häst på lektion under vårterminen 2021:

Det går givetvis bra att ha med egen häst på lektion. Du har då under terminens gång möjlighet att låna ridskolehäst vid max tre tillfällen, förutsatt att ridskolan har hästar att tillgå. Vid långvarig sjukdom/skada kan lån av ridskolehäst vara möjlig under en längre tid förutsatt att ett veterinärintyg kan uppvisas och att ridskolan har hästar att tillgå. För att ridskolan ska kunna beräkna hästantal, foder, personal m.m. behöver du som vill ha med egen häst på lektionerna meddela detta skriftligen innan terminsstart.

Uppdaterad: 30 OKT 2020 09:24 Skribent: Christoffer Myr

AJV